IT Sri Lanka

Varför Sri Lanka?

Ett oändligt brett utbud


Vi ser bara möjligheter på Sri Lanka, som är ett land i enorm tillväxt och utveckling.  Med mycket konkurrenskraftiga priser, välutbildad personal och kvalitetssäkrade leveranser är Sri Lanka en dold juvel inom IT.Sri Lanka välkomnar alla kunder oavsett storlek. Vi kan garantera du blir en betydligt mer prioriterad kund jämfört med grannen Indien. Det är viktigt att framhålla att även mindre projekt tas emot och små offshoreteam kan byggas upp.

På Sri Lanka stannar personalen kvar i större utsträckning jämfört med andra länder.

Möjligen är Sri Lanka en dold juvel för många i Norden, men det finns goda exempel på svenska företag som har mångåriga samarbeten t ex IFS och Cambio Healthcare.


Tidskillnaden är endast 3,5h(sommar) /4,5h(vintertid) och utgör inget hinder – snarare en fördel med en lagom överlappning. Dessutom är dina blivande samarbetspartners flexibla och kan omfördela arbetstid enligt kundens önskemål.


Med de effektiva och bekväma flygförbindelserna från Norden till huvudstaden Colombo kan affärsresenären snabbt vara på plats för några dagars besök. Även om vi rekommenderar att resan förlängs efter ”tjänsten slut” med en dag eller två på t ex sydkusten.


Denna dolda juvel inom IT-branschen är inte bara bättre och billigare än många konkurrenter – det är även behagligare.

IT på Sri Lanka

Sri Lanka -

Island of IngenuityProjekt på timme eller fast pris


Mindre team från en person till flera är möjligt


Offshorepersonal för kortare eller längre kontrakt.


Inget uppdrag är för litet. Både långa och korta samarbeten välkomnas


Onshorepersonal på plats hos dig för kortare eller längre kontrakt. Det förekommer inga problem att ha personal på plats i Sverige för längre, eller kortare, perioder eller egen teamledare på plats i Sri Lanka


Kombination av både offshore- och onshorepersonal


Flexibla lösningar genom ”Extended Office”

UTBILDAD PERSONAL


IT-personalen på Sri Lanka har både utbildning och internationell erfarenhet, för att kunna tillhandahålla en effektiv och kvalitativ produkt. 

SÄKERHET


Säkerhet är ett måste när man överlåter delar av företaget till ett utomstående företag, och i den meningen är Sri Lanka inget undantag.

GOD FÖRSTÅELSE


Personal såväl som företag i Sri Lanka har, tack vare goda internationella utbyten, god förståelse för olika kulturer och dess skillnader.

UNDERBART LAND


Sri Lanka är mycket lättåtkomligt via flyg, har god infrastruktur, stort nationellt elnät, garanterad åtkomst till 4G nät, och underbara sandstränder och sevärdheter.