IT Sri Lanka

IT Sri Lanka

Varför Sri Lanka?

Ett oändligt brett utbud


Möjligen är Sri Lanka en dold juvel för många i Norden, men det finns goda exempel på svenska företag som har mångåriga samarbeten t ex IFS och Cambio Healthcare.


Tidskillnaden är endast 3,5h(sommar) /4,5h(vintertid) och utgör inget hinder – snarare en fördel med en lagom överlappning. Dessutom är dina blivande samarbetspartners flexibla och kan omfördela arbetstid enligt kundens önskemål.


Med de effektiva och bekväma flygförbindelserna från Norden till huvudstaden Colombo kan affärsresenären snabbt vara på plats för några dagars besök. Även om vi rekommenderar att resan förlängs efter ”tjänsten slut” med en dag eller två på t ex sydkusten.


Denna dolda juvel inom IT-branschen är inte bara bättre och billigare än många konkurrenter – det är även behagligare.

Vi ser bara möjligheter på Sri Lanka, som är ett land i enorm tillväxt och utveckling.  Med mycket konkurrenskraftiga priser, välutbildad personal och kvalitetssäkrade leveranser är Sri Lanka en dold juvel inom IT.


Sri Lanka välkomnar alla kunder oavsett storlek. Vi kan garantera du blir en betydligt mer prioriterad kund jämfört med grannen Indien. Det är viktigt att framhålla att även mindre projekt tas emot och små offshoreteam kan byggas upp.


På Sri Lanka stannar personalen kvar i större utsträckning jämfört med andra länder.

UTBILDAD PERSONAL


IT-personalen på Sri Lanka har både utbildning och internationell erfarenhet, för att kunna tillhandahålla en effektiv och kvalitativ produkt. 

UNDERBART LAND


Sri Lanka är mycket lättåtkomligt via flyg, har god infrastruktur, stort nationellt elnät, garanterad åtkomst till 4G nät, och underbara sandstränder och sevärdheter.

SÄKERHET


Säkerhet är ett måste när man överlåter delar av företaget till ett utomstående företag, och i den meningen är Sri Lanka inget undantag.

GOD FÖRSTÅELSE


Personal såväl som företag i Sri Lanka har, tack vare goda internationella utbyten, god förståelse för olika kulturer och dess skillnader.

Projekt på timme eller fast pris.


Mindre team från en person till flera är möjligt.


Offshorepersonal för kortare eller längre kontrakt.


Inget uppdrag är för litet. Både långa och korta samarbeten välkomnas.


Onshorepersonal på plats hos dig för kortare eller längre kontrakt. Det förekommer inga problem att ha personal på plats i Sverige för längre, eller kortare, perioder eller egen teamledare på plats i Sri Lanka.


Kombination av både offshore- och onshorepersonal.


Flexibla lösningar genom ”Extended Office”.

Henrik Palmquist, tidigare CTO på Nelly.com, berättar om varför Sri Lanka passar bra för företag som söker IT-kompetens.